Zelf varen in de biesbosch drimmelen

Geplaatst op: 09.10.2019

Maximum aantal personen: 11 persons Prijs p. Naast zelf varen kan je kiezen voor een rondvaart door het park.

De Biesbosch is een groot gebied met getijdenverschil dus houd rekening met ondiepten, stroming en grote afstanden. Overnachten in een varende vakantiewoning Laat je naar de mooiste plekken in de Biesbosch varen op de Aquahome , een luxe vakantieverblijf. In het park zijn er regels   voor boten en recreanten van kracht.

Voor onze boten heeft u geen vaarbewijs nodig. Met alle basismaterialen, zoals zwemvesten en stootkussens, en de eventuele materialen die bij uw arrangement horen.

De meeste rondvaartboten in de Biesbosch varen elektrisch. Onze huursloepen en boten zijn allen nieuw tot vrij nieuw, nog geen 3 jaar oud.

Op sommige plaatsen mag je maximaal drie uur aanleggen tussen zonsopkomst en -ondergang. De nieuwste sloepen. Brede Steigers. Daarnaast adviseren wij u altijd een verrekijker mee te brengen. Vaar je elektrisch.

Naast zelf varen kan je kiezen voor een rondvaart door het park. Voor meer informatie m.
  • Op veel plekken in de Biesbosch kan je ook zelf een fluisterbootje huren.
  • Dan zijn wij, Biesbosch Sloepen Verhuur, voor u het perfecte veilige adres.

Maak je keuze

Vanuit onze aanlegsteiger vaart u rechtstreeks de Biesbosch in. Er leven wel meer dan bevers in de Biesbosch! Print deze pagina. De regels op het water staan in de Biesboschverordening. Deze gastheren maken van je dagje Biesbosch een bijzondere belevenis.

U kunt met deze boten licht en eenvoudig navigeren door de diverse vaarroutes van De Biesbosch. Laat je naar de mooiste plekken in de Biesbosch varen op zelf varen in de biesbosch drimmelen Aquahomeeen luxe vakantieverblijf.

De regels op het water staan in de Biesboschverordening. Tijdens een vaartocht kan je hier aanleggen om aan land te gaan voor bijvoorbeeld een wandeling of picknick. U zult overweldigd worden door het grote imponerende natuuraanbod, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland 109 and Begrenzingen Lutjebroekerweel. Dit alles zonder vaarbewijs.

Max 6 km/u

Lees meer.. U kunt bij ons, naast de verhuur van boten en sloepen, ook terecht voor diverse arrangementen. In de moderne nieuwe jachthaven van de Biesbosch!

Ook dat kan. Onze medewerkers informeren u graag. Bezoekadres: Marinaweg 31 AD Drimmelen. Wij zijn een enthousiast en klantvriendelijk bedrijf wat zich helemaal toelegt op het verhuren van sloepen en boten en daarbij behorende leuke arrangementen om de dag nog leuker en completer te maken. Bel of reserveer.

Op het water in de Biesbosch is een goede kaart onmisbaar! Dan zijn wij, Biesbosch Sloepen Verhuur, voor u het perfecte veilige adres. U geniet urenlang van de prachtige natuur die het gebied rijk is.

De bever is het icoon van Nationaal Park De Biesbosch.

Huurmogelijkheden Hele Dag. Ons bedrijf, zelf varen in de biesbosch drimmelen, wandeltochten en kanotochten, Biesbosch Sloepen Verhuur, zo vertelde hij! Dit alles zonder vaarbewijs. Voor onze boten heeft u geen vaarbewijs nodig. Vaarkaarten Op het water in de Biesbosch is een goede kaart onmisbaar. Dit zijn fluistertochten met een rondvaartboot, stel je de assassins creed odyssey release van het object en dat object aanpassen aan het onderwerp dat de schaduw wordt op vervormen.

Maximum aantal personen: 11 persons Prijs p.

Onze boten en sloepen worden volledig geïnspecteerd, gecontroleerd en schoongemaakt aan u uitgeleverd. Maximum aantal personen: 11 persons Prijs p. Reserveer nu: 33 66 20 43 Niet al onze sloepen zijn online te boeken, neem vrijblijvend contact met ons op via het bovenstaande telefoonnummer. Bezoekadres: Marinaweg 31 AD Drimmelen.

Maar wij kunnen dit ook voor u verzorgen. In alle gevallen geldt dat je je boot nergens onbeheerd mag achterlaten. Een bootje huren is vooral in de zomermaanden erg populairhoud daar rekening mee?