Ziggo horizon app doet het niet

Geplaatst op: 09.10.2019

Samsung Galaxy A20e Met abonnement los toestel. Sorry hiervoor. En bovendien ervaringen en oplossingen uitwisselen met andere forumgebruikers.

Re: Ziggo Mediabox XL-apps Netflix werken niet Ongelezen bericht door Dieke83 » 11 jul En onvolledig benutten is nogal subjectief, 1 app op de mediabox, hoeveelste deel van een triple-play abonnement is dat precies? Tik op een zender om direct te kijken. Hoewel Ziggo GO niet de meest overzichtelijke of mooie app is, is het wel makkelijk om live televisie te kijken. Ik heb de app op mijn iPad en ook op mij iPhone geheel afgesloten en opnieuw opgestart en het probleem is niet verholpen.

Beste, Bij mij werkt na vervangen van mijn oude mediabox de ziggo go app ook niet. Nieuwe modem staat wel in het overzicht erbij. Servicedesk Ziggo gebeld: de dame vertelde me dat het wel een week!!

Ook via kanaal is Netflix niet op te starten! Schermafbeeldingen iPhone iPad iMessage. Helemaal niet ziggo horizon app doet het niet is ook gebeurd, bij aardig wat klanten. Of zin in iets anders: check de tv-gids in de app. Hulp bij. Er is een deel waar je vrij bij kunt als abonnee van Ziggo, maar daarnaast zijn er betaalde opties met onder andere nieuwe series van HBO!

Een beetje onduidelijk is dat er twee zoekknoppen op het scherm staan. Motorola Moto G7 Met abonnement los toestel.

Niet Horizon Go, maar Ziggo GO

Bekijk de oplossingen. Let op: Gebruik altijd de laatste versie van de Ziggo GO app. Ziggo GO biedt ook een uitgebreid on demand-aanbod. Begrijp ik het wel goed dat jouw Ziggo Go wel functioneert, maar dat je jouw opnames en de koppeling met de Mediabox Next mist? En Apple TV van de 2e generatie of hoger.

Welke apparatuur heb je om TV te kijken. Probeer het later nog eens. Dat kost je niets extra. Beste, Bij mij werkt na vervangen van mijn oude mediabox de ziggo go app ook niet. Je vindt het overzicht ook elke week in de Android Planet-app.

Online tv-kijken niet mogelijk

Re: Ziggo Mediabox XL-apps Netflix werken niet Ongelezen bericht door sjohie » 11 jul En check ook even de coaxkabel en stekkers waarmee de settopbox verbonden is aan de WCD van Ziggo, een kabel die vroegah goed genoeg was voor het TV signaal, kan dat door bijvoorbeeld een recent geplaatste 4G zendmast mogelijk niet meer goed.

Heb je de app al eens opnieuw geïnstalleerd? Dit topic is gesloten.

Motorola One Vision Met abonnement los toestel. Ongelezen bericht door olaf79 15 jul Samsung Galaxy S9 Met abonnement los toestel. Ik ga akkoord met de Gebruiksvoorwaarden Ziggo Community.

Dat pas je als volgt aan:. Je gegevens moeten eerst worden geactiveerd in onze systemen?

Schermafbeeldingen

Geen oplossing van dit probleem. Re: Ziggo Mediabox XL-apps Netflix werken niet Ongelezen bericht door Dieke83 » 11 jul En onvolledig benutten is nogal subjectief, 1 app op de mediabox, hoeveelste deel van een triple-play abonnement is dat precies? Waar en wanneer je wilt. Re: Ziggo Mediabox XL-apps Netflix werken niet Ongelezen bericht door sjohie » 14 jul Ziggo heeft een update voor een bepaald model settopbox uitgebracht, is dat toevallig dit type?

Nieuwe modem staat wel in het overzicht erbij. Samsung Galaxy A40 Met abonnement los toestel. Als je online televisie kijkt, wil je geen gedoe. Als u zich aanmeldt op het forum van Ziggo kunt u op de hoogte worden gehouden van actuele problemen. Bedankt voor je inzet. Vanaf gisteren na aansluiten van de nieuwe mediabox kan ik de slotenmaker alphen aan den rijn niet meer gebruiken.

Reden: Onderwerp aangepast. Blokkerig beeld of geen geluid. Dat pas je als volgt aan: Ga naar 'Instellingen' en vervolgens naar 'Algemeen'. Deze app is uitsluitend beschikbaar in de App Store voor iOS-apparaten, ziggo horizon app doet het niet.

Registreren

Blokkerig beeld of geen geluid. Ik zit met een ondeugdelijke Mediabox en een abonnement die ik niet volledig kan benutten. Naast elkaar op de bank, in de trein onderweg naar je werk of op een terras in Frankrijk: met Ziggo GO maak je van elk scherm een tv.

Samsung Galaxy S10 Plus Met abonnement los toestel. Blokkerig beeld of geen geluid. Hoe ik dit moet oplossen is ook mijn vraag.