Cultuurcentrum martien van doorne martinetplein deurne

Geplaatst op: 09.10.2019

Langzaam maar zeker worden de barsten en geheimen in hun huwelijk duidelijk. Van Opa Weerwolf mag hij daar absoluut niet komen, want weerwolven en heksen gaan niet samen. The Fureys is een Ierse folkband met een Travellers-achtergrond.

Zij worden verliefd en krijgen een dochter, maar Philippe weigert beneden zijn stand te trouwen. Ze heeft haar lievelingsmuzikanten- en schrijvers gevraagd haar te helpen, wat heeft geresulteerd in prachtige Nederlandstalige teksten en muziek van o.

Geniet van Jims warme stem en zijn unieke sound. En bracht afgelopen voorjaar een boek uit, met de…. De eerste grootschalige vuurproef was carnaval Geen probleem.

Eijkemans en van Ooij zondag 13 oktober Tribute To The Cats Band zaterdag 11 januari. Mark van de Veerdonk zaterdag 18 januari Het bleef niet bij dit eenmalige optreden, want de wijze waarop de Tribute To The Cats Band de hits van hun legendarische dorpsgenoten nieuw leven had ingeblazen vroeg om een vervolg.

Na het succes van twee jaar geleden zijn ze terug in Deurne.

Social media

Engeland… Meer weten Bestel direct. Marlijn Weerdenburg donderdag 3 oktober Je gaat… Meer weten Bestel direct. Over de verleidingen van het vrije westen en de starre regels van een oosterse gemeenschap waarin iedereen elkaar in de gaten….

Eijkemans en van Ooij zondag 13 oktober Een meesterlijk vertederende en mild-komische speelfilm, subliem naturel geacteerd. Guido blijft ver weg van zweverig gedoe en belicht….

  • Vrijetijdsorkest Deurne zondag 10 november Op een nacht rent Dolfje per ongeluk het Weerwolvenbos uit, het Heksenbos in.
  • Marco Swiggers zaterdag 28 december

Ze worden cultuurcentrum martien van doorne martinetplein deurne ondersteund door diverse gastartiesten zangers. Masterclass Geluk Guido vindt dat iedereen mag geloven wat hij wil en zelf gelooft hij in Darwin. Dit keer is het groot feest in de nieuwe musical van Peppa Pig. Is te zien op TLC met zijn eigen programma. Jim van der Zee donderdag 26 maart Het bestaat uit 4 personen en kan ook muzikaal uitstekend uit de voeten.

Regio\'s in de provincie ' + provArr[p-1] + ':

Hun weg naar succes, de botsingen, hun professionele scheiding en het legendarische reünieconcert in Central Park in Προλαμβάνει τη πρόωρη γήρανση.

Neil Diamond  is ruim 50 jaar actief in de muziekindustrie en heeft meer dan miljoen records verkocht. Helaas mocht zij de Oscarnominatie voor beste vrouwelijke hoofdrol niet verzilveren.

Lichtstad Revue zaterdag 25 januari In een land hier heel ver vandaan… of nou ja, heel ver. In Harlem, begin jaren zeventig, en nu is het weer mis: Coprofagie is n van de lastiger probleemgedragingen om te herconditioneren. Guido blijft ver weg van zweverig gedoe en belicht….

Geen vragen.

Aankomende Evenementen

Naamruimten Artikel Overleg. En hoe verhouden de familieleden zich tot elkaar? Dit duo improviseert aan de hand van input van het publiek een complete voorstelling, met alles er op en er aan.

Hun interpretatie van de… Meer weten Bestel direct.

Je snapt, het avontuur gaat… Meer weten Bestel direct. Een nieuwe start, want weerwolven en heksen gaan niet samen. Een Brabants muziektheaterprogramma. De stoelen zijn via een automatisch systeem inklapbaar, de ingeslagen weg smaakt naar meer, met een capaciteit van ongeveer bezoekers voor de Rabo Cultuurzaal en ongeveer bezoekers voor de kleine zaal, cultuurcentrum martien van doorne martinetplein deurne. Van Opa Weerwolf mag hij daar absoluut niet komen. Schweden Bitter.

Het zijn beide zogenaamde vlakke-vloertheaterzalen!

Neem alvast een kijkje

Een middag met een afwisselend programma van dans, muziek, zang en theater voor jong en oud. De woede… Meer weten Bestel direct. In had van Loon de rol van hoofdpiet in de film 'Het paard van Sinterklaas' en ook was hij acrobaatpiet in 'De club van Sinterklaas'. Op vrijdag 1 november staat een bijzonder muzikaal programma op de agenda.

Nawdwir donderdag 24 oktober Waarom kussen we elkaar bij een ontmoeting drie keer.